
Швидкий овочевий суп
Овочеві супи - основа здорового харчування. Переваги цих супів в тому, що вони нормалізують роботу шлунково-кишкового тракту, збуджують апетит і при цьому поживні, а про їх багатий вітамінний склад, завдяки овочевим інгредієнтам, і говорити не потрібно. Запропонований рецепт - смачний, швидкий і простий у приготуванні овочевий суп. Склад інгредієнтів не залишає й тіні сумніву в корисності цього супчика. Щоб отримати максимум вітамінів, супу бажано варити невеликий об'єм, щоб подавати і їсти його свіжим, оскільки в розігрітому супі вже менше вітамінів. Якщо варити цей суп не на курячому бульйоні, як запропоновано в рецепті, а просто на воді, його цілком можна використовувати для харчування тим, хто дотримується посту.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Leek
2 шт.
Celery Stalk
2 шт.
Garlic
2 шт.
Auchan Canned Tomatoes with Greens 3l
400 г.
Bonduelle White In Sauce Kidney Bean 400g
400 г.
Food Studio Chicken Broth 500ml
1,7 л.
Pantanella Filini Pasta 500g
85 г.
Limo Frozen Green Peas 400g
100 г.
McCain Veggie P!ckers Frozen Tempura Green Beans 1kg
100 г.
BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml
2 ст. л.
Cirio Pesto Sauce 190g
1 ст. л.
Poggioli Reggiano Parmesan Cheese 24 months 32%
100 г.
Preparation steps
01
Нарізати помідори на середні шматочки. Квасолю викласти з банки, промити. Часник подрібнити, селеру і порей дрібно нарізати.
02
Нагріти в каструлі з товстим дном олію, висипати в неї цибулю, селеру і часник. Готувати на невеликому вогні протягом 6-8 хвилин, до м'якості овочів.
03
Додати в каструлю помідори, квасолю, влити нагрітий бульйон, додати макарони, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.
04
Додати в каструлю горошок, соус песто, варити протягом 3 хвилин до м'якості овочів і макаронів.
05
Посолити і поперчити за смаком, при подачі посипати зверху тертим пармезаном.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores