Бефстроганов з яловичої вирізки - Image

Бефстроганов з яловичої вирізки

Number of servings: 3Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Звичайно ж, однією із найбільш популярних страв російської кухні є саме та, що ми зараз запропонуємо. Бефстроганоф з яловичої вирізки славиться своїм ніжним та, водночас, соковитим смаком. Такі характеристики йому надають неперевершені складові. Заправлена томатною пастою яловичина в поєднанні зі свіженькою та легкою сметанкою, наповнить страву неперевершеним смаком та приємним ароматом. Щедро використані спеції злегка забарвлять наш бефстроганов новими враженнями. Не слід забувати і про корисні властивості цієї страви, а саме - використання яловичини наповнить її цілим комплексом вітамінів. Адже відомо, що яловичина є джерелом білка, вітамінів групи В, а також містить цілий ряд макро та мікроелементів. Після такої реклами просто необхідно спробувати страву та перевірити на собі всі її позитивні властивості.

Ingredients

Яловичина

800 г.

Сметана

250 г.

Томатна паста

2 ст. л.

Цибуля

200 г.

Сіль

за смаком

Перець

за смаком

Масло рослинне

2 ст. л.

Preparation steps

01

Яловичину обмити, нарізати шматочками і відбити до товщини 0,5 см.

02

Ці ж шматочки розрізати на смужки товщиною також 0,5 см. Посолити і поперчити.

03

Лук очистити і нарізати кружечками. Викласти його на розпечену, змащену маслом сковороду і злегка обсмажити.

04

Далі збільшити вогонь і зверху на цибулю викласти яловичину і першу хвилину не перемішувати. Потім вогонь зменшити, все перемішати. Через 2 хвилини додати сметану і томатну пасту. Накрити кришкою і тушкувати 20 хвилин періодично помішуючи.

05

Далі ще злегка поперчити і, якщо потрібно, посолити. Тушкувати ще 2 хв. Викласти на тарілку і прикрасити зеленню або овочами. Відмінно підійде до відварного рису або картоплі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бефстроганов з яловичої вирізки – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua