Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем - Image

Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем

Number of servings: 4Cooking time: 1 hDifficulty: EasyMeal: Lunch

Одним із самих популярних видів м'яса серед слов'янських народів є яловичина. Вона вважається важливим постачальником білка і амінокислот. Ні для кого не секрет, що користь яловичини в її високій поживній цінності. Цей продукт добре поєднується з багатьма іншими продуктами, тому кожен раз яловичину можна готувати по-новому, знаходячи креативні варіанти. Яловичина, смажена з ананасом і болгарським перцем, - якраз такий варіант. М'ясо за цим рецептом виходить ароматним, ніжним і соковитим. Замість свіжого ананаса можна цілком взяти приблизно 300 г. консервованих ананасів. На гарнір до яловичини, смаженої з ананасом і болгарським перцем, підійде рис.

Ingredients for the recipe

Brit Premium Wet Food with Beef Fillet for Adult Cats 85g
24.50 - 26.50

Brit Premium Wet Food with Beef Fillet for Adult Cats 85g

85 g

Ingredients

Brit Premium Wet Food with Beef Fillet for Adult Cats 85g

500 г.

Peeled Pineapple

1 кг.

Packaged Green Peppers

200 г.

Packed Onion from 3kg

150 г.

Salad Sunflower Oil 500ml

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Preparation steps

01

Ананас із зрізаною шкіркою розрізати навпіл, відокремити і викинути жорстку серединку, а м'якоть порізати кубиками.

02

М'ясо нарізати невеликими шматочками, цибулю - півкільцями, перець - соломкою.

03

На соняшниковій олії злегка обсмажити цибулю, додати до неї яловичину, посолити, поперчити і смажити 25 хвилин, накривши сковороду кришкою.

04

Додати до м'яса перець, смажити 10 хвилин, а потім - ананаси і смажити ще 5-10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min