Баранина смажена по-арабськи - Image

Баранина смажена по-арабськи

Number of servings: 1Cooking time: 2 h 30 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Існує безліч кухонь, скільки країн, напевно, стільки і кухонь. І нам завжди хочеться спробувати щось нове і незвідане. Хочеться спробувати кожну з нових кухонь. Ось і сьогодні ми пропонуємо внести різноманітність у ваш раціон і приготувати страву, яка називається баранина смажена по-арабськи. Арабська кухня відрізняється тією особливістю, що практично всі страви в ній готуються на основі баранини. Там дуже мало використовують телятину, а араби дуже знаються в м'ясі. Тому сьогодні візьміть на озброєння наш рецепт і вирушайте, будь ласка, приготувати цю прекрасну страву, яка здивує вас своїм неперевершеним смаком. Приємного апетиту!

Ingredients for the recipe

Lamb Rib
159.00

Lamb Rib

per 1 kg

Ingredients

Lamb Rib

170 г.

Farmer's Lard 170g

15 г.

Pripravka Lemon Acid 20g

за смаком

Onion

1 шт.

Auchan Vitamin Bunch 75g

20 г.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

7 Flour 1kg

1 ч. л.

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

1 шт.

Preparation steps

01

Для маринаду потрібно змішати смалець, лимонну кислоту, перець, сіль і дрібно порізати зелень.

02

М'ясо відбити і маринувати 1-2 години.

03

Яйце збити і додати подрібнену спасеровану цибулю, трохи солі і зелень.

04

Мариновану баранину вмочити в яйце, панірувати в борошні і обсмажити на сковороді. Потім залити яйцем, що залишилося, і запікати в духовці 1 годину при температурі 190°С.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min