
Банановий хліб
Пам'ятаєте, як вчили нас у школі? - Хліб усьому голова. І це правда, адже без хліба нікуди. Пропонуємо вам трохи відійти від стандартів і правил і зробити ваш сімейний раціон більш різноманітним. Банановий хліб - відмінна солодка закуска, яка порадує вас в будь-яку пору року. На щастя, сезон бананів триває цілий рік. Вам доведеться витратити трохи часу на випічку такого хліба, однак результат здивує всіх і вас у тому числі. Банановий хліб покаже вашим рідним, що в світі багато цікавих речей, що потрібно пробувати щось нове, що пора відходити від правил, що можна знаходити радість і щастя навіть у дрібницях. Адже все наше життя складається з окремих дрібниць.
Ingredients
Банан
4 шт.
Яйце
3 шт.
Борошно
300 г.
Цукор
100 г.
Ванільний цукор
1 ст. л.
Сіль
1/2 ч. л.
Горіхи фундук
50 г.
Масло вершкове
200 г.
Розпушувач тіста
2 ч. л.
Preparation steps
01
Банани розім'яти, змішати з яйцями, ванільним цукром і вершковим маслом.
02
Борошно просіяти, додати розпушувач тіста, сіль, цукор, перемішати. Висипати в бананову суміш. Перемішати.
03
Подрібнити фундук. Додати горіхи в тісто. Залишити трохи для посипання хліба.
04
Вилити тісто у форму (якщо необхідно, форму змастити маслом). Посипати залишками фундука. Поставити в розігріту до 160°С духовку. Випікати 60 хвилин, дати постояти хвилин 30. Потім вийняти з форми.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores