
Бананово-горіхові млинці
Цей рецепт підходить для порятунку перестиглих бананів. Млинці будуть від цього тільки солодшими. А також банани можна очистити і заморозити, щоб використовувати пізніше. Перед тим, як покласти банан в тісто, бажано вмочити його в борошно, щоб тісто краще трималося під час смаження. Для того, щоб горіхові млинці не пригорали, їх потрібно смажити на розігрітій сковороді, на невеликому вогні до рум'яної скоринки, і головне їх не перетримати. Кількість інгредієнтів можна сміливо варіювати. Якщо покласти більше банана, млинці будуть більш ніжними, якщо більше горіхів - більш щільними і схожими за консистенцією на звичайні оладки. У будь-якому разі, млинці виходять дуже смачними.
Ingredients
Борошно грубого помелу
250 г.
Фундук
50 г.
Розпушувач
1,5 ч.л.
Сода
0,5 ч. л.
Сіль
0,5 ч. л.
Вершки
200 мл.
Мед
50 мл.
Олія оливкова
за смаком
Банани
1 шт.
Яйце куряче
2 шт.
Preparation steps
01
Змішати в мисці борошно, попередньо подрібнені горіхи, розпушувач, сіль і соду.
02
Окремо збити яйця, додати до них вершки, мед, роздавлений виделкою банан. Змішати дві суміші в одну, перемішати.
03
Сковороду розігріти з оливковою олією. Обсмажити млинці з приготованого тіста до рум'яної скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores