
Баклажани по-українськи
Баклажани - дивовижні овочі. Рецептів страв з них кожна господиня знає безліч. Переваги української кухні в тому, що баклажани не піддаються тривалій термічній обробці у великій кількості жиру, а значить, зберігають максимум своїх корисних властивостей. У рецептах баклажани прекрасно поєднуються з іншими овочами. Прикладом тому може служити запропоноване блюдо, в якому баклажани гармонійно поєднуються з болгарським перцем, цибулею і помідорами. Баклажани по-українськи - пісне, ароматне, ситне блюдо на швидку руку. Подавати його краще гарячим, посипавши зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chumak Tomato Paste 25% 300g
50 г.
Garlic
2 шт.
Salt Egypt
за смаком
Spice Black Pepper Ground
за смаком
Vitana Vegetable Broth 1.1kg
100 мл.
Bell Pepper
100 г.
Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml
4 ст. л.
Packed Onion from 3kg
1 шт.
Pink Tomato in Packing
200 г.
Grilled Eggplant
200 г.
Preparation steps
01
Баклажани і помідори очистити від шкірки, нарізати великими шматочками.
02
Цибулю очистити і нарізати скибочками, перець нарізати соломкою.
03
Розігріти сковороду з олією, висипати нарізані овочі, обсмажити, потім влити бульйон, додати подрібнений часник і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком, тушкувати протягом 15-20 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores