Баклажани по-українськи - Image

Баклажани по-українськи

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Баклажани - дивовижні овочі. Рецептів страв з них кожна господиня знає безліч. Переваги української кухні в тому, що баклажани не піддаються тривалій термічній обробці у великій кількості жиру, а значить, зберігають максимум своїх корисних властивостей. У рецептах баклажани прекрасно поєднуються з іншими овочами. Прикладом тому може служити запропоноване блюдо, в якому баклажани гармонійно поєднуються з болгарським перцем, цибулею і помідорами. Баклажани по-українськи - пісне, ароматне, ситне блюдо на швидку руку. Подавати його краще гарячим, посипавши зеленню.

Ingredients for the recipe

Chumak Tomato Paste 25% 300g
74.09 - 94.30

Chumak Tomato Paste 25% 300g

300 g

Ingredients

Chumak Tomato Paste 25% 300g

50 г.

Garlic

2 шт.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

100 мл.

Bell Pepper

100 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

4 ст. л.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Pink Tomato in Packing

200 г.

Grilled Eggplant

200 г.

Preparation steps

01

Баклажани і помідори очистити від шкірки, нарізати великими шматочками.

02

Цибулю очистити і нарізати скибочками, перець нарізати соломкою.

03

Розігріти сковороду з олією, висипати нарізані овочі, обсмажити, потім влити бульйон, додати подрібнений часник і томатну пасту, посолити і поперчити за смаком, тушкувати протягом 15-20 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min