
Печена картопля із блакитним сиром
Ця страва цікава тим, що подавати її можна порціями, тобто можна зробити приблизну кількість таких половинок картоплі залежно від того, на скількох гостей ви розраховуєте. Невелика рекомендація: потрібно вибирати картоплю досить великих розмірів, щоб у підсумку виходили великі порції, якими гості зможуть вдосталь наїстися. Та й великі шматочки ефектніше виглядають на столі. Цю страву цілком можна подавати на святковий стіл, тому що вона має приємний і привабливий зовнішній вигляд. Ви можете викласти шматочки картоплі на листя салату, щоб надати ще більш привабливий вигляд страві і зробити її цікавою завдяки салату або овочам .
Ingredients for the recipe
Ingredients
Salt Egypt
за смаком
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
450 мл.
Auchan Ground Nutmeg 55g
5 г.
Lazur Blue Cheese 50%
50 г.
Chicken Egg C0 1pc
1 шт.
Homemade Butter
25 г.
Packed Potatoes
800 г.
Preparation steps
01
Розігріти духовку до 180°C градусів. Картоплю помити, розрізати на половинки. Викласти картоплю на деко, поставити в духовку і запікати близько 50 хвилин. Яйце збити. Потім дістати картоплю із духовки і трохи охолодити.
02
Витягти ложкою м'якоть із картоплі і подрібнити її блендером до стану пюре. Додати до пюре вершкове масло, дрібно нарізаний сир, яйце, сіль, мускатний горіх. По трохи влити гаряче молоко і перемішати до однорідної консистенції.
03
Кожну половинку картоплі наповнити сирною сумішшю. Поставити знову в духовку (бажано під гриль) на 15 хвилин, до золотистої скоринки. Дістати з духовки картоплю і подавати (2 половинки на порцію).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores