
Запечений лосось із картоплею, кропом і вершками
Якщо ви хочете рецепт смачної страви з лосося, якщо ви просто обожнюєте рибу в будь-якому вигляді, якщо ви хочете показати своїм гостям, яка ви чудова господиня, тоді скоріше зверніть увагу на наш рецепт лосося з картоплею. Ніжний смак цієї страви стане незабутнім з першого шматочка, а аромат заповнить всю кімнату і, вже тим більше, здивує ваших гостей. Ця страва ключає так багато інгредієнтів, але при цьому вона така легка і швидка, що ви можете запросто приготувати її навіть до звичайної сімейної вечері. Повірте, ваші рідні оцінять старання, і захочуть насолоджуватися смаком цієї страви якомога частіше.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
700 г.
Homemade Butter
25 г.
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
50 г.
Salmon Fillet №2
600 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
100 мл.
Dill 70g
15 г.
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
150 мл.
Pink Tomato in Packing
120 г.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити і нарізати скибочками. Відварити її в підсоленій воді. Злити воду і обсушити картоплю. Помідори помити і нарізати кубиками.
02
М'якоть риби відокремити від кісток і нарізати невеликими шматочками. Змастити вершковим маслом форму і викласти на дно половину картоплі, змастити цей шар маслом і викласти рибу.
03
Розігріти духовку до 190°C градусів. Кріп помити, просушити і дрібно нарізати. У мисці змішати вино, вершки і кріп і довести до однорідної консистенції. Залити соусом рибу. Викласти другу половину картоплі, помідори і посипати тертим сиром. Поставити форму в духовку і запікати близько 45 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores