Бабка зі свіжої кукурудзи - Image

Бабка зі свіжої кукурудзи

Number of servings: 2Cooking time: 1 hDifficulty: MediumMeal: Lunch

Бабка - це воістину слов'янська страва, хоча багато хто вважає її стравою білоруської кухні. У Литві, наприклад, його називають "Кугеліс" і готують з тертої картоплі (чому в Білорусії з картоплі - зрозуміло). Давайте ж спробуємо зробити оновлену бабку з незвичайними начинками. Наприклад, зі свіжої кукурудзи. Щоб приготувати тісто, вам не потрібно навіть мати особливих кулінарних навичок. Тому якщо ви молода недосвідчена господиня, але хочете радувати свою сім'ю приємними смакотою, тоді обов'язково спробуйте приготувати щось новеньке. Начинка з кукурудзи - це не тільки смачно і соковито, але й не забуваємо про користь кукурудзи. У ній дуже багато мікроелементів: цинк, калій, фосфор - які хороші для шкіри, кісток, та й для всього організму в цілому.

Ingredients

Кукурудза (початок)

2 шт.

Цукор

3 ч. л.

Яйце куряче

6 шт.

Масло вершкове

2,5 ст. л.

Борошно пшеничне

250 г.

Сіль

0,5 ч. л.

Preparation steps

01

Для приготування тіста, збити цукор з маслом до білого кольору. Обережено вводити по одному яйцю (всього їх 2 шт.), Не припиняючи збивати. Додати 150 г. борошна, сіль. Перемішати лопаткою.

02

Зварити кукурудзу, витягнути зерна, пропустити через м'ясорубку. Розтерти 3 жовтки з цукром, додати до кукурудзи. Сюди ж додати 3 збитих білка. Посолити, акуратно перемішати.

03

Тісто розділити на дві частини. У форму для випікання викласти пергаментний папір, змастити форму маслом. Викласти половину тіста, зверху розкласти начинку, залишаючи краї без неї, накрити другою половиною тіста.

04

Випікати в духовці 40 хвилин при температурі 190-220ºС, після 20 хвилин випікання змастити верх яєчним жовтком.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Бабка зі свіжої кукурудзи – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua