Артишоки, тушковані у вині, часнику і травах - Image

Артишоки, тушковані у вині, часнику і травах

Number of servings: 4Cooking time: 2 h 10 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Артишок - дивовижний продукт з яскравим горіховим смаком, багатий калієм, каротином, вітаміном С. У кулінарних цілях використовується серцевина овоча - квітколоже суцвіть і м'ясисті основи лусочок. Артишоки їдять сирими, обсмажують, бланширують або відварюють. Цей овоч використовується в салатах або подається з соусами як гарнір. Якщо артишоки очищені, але не готуються відразу, їх слід помістити в прохолодну воду, підкислену лимонним соком або оцтом. Артишоки, тушковані у вині, часнику і травах - страва французької кухні. Вона безсумнівно сподобається Вам своїм оригінальним смаком. Подавати до столу приготовані артишоки можна на великому блюді, посипавши зверху нарізаною петрушкою.

Ingredients for the recipe

Ista Artichokes in Brine 2000g
862.92

Ista Artichokes in Brine 2000g

2 kg

Ingredients

Ista Artichokes in Brine 2000g

3 шт.

Akvulya Still Water 2l

4 л.

Packed Onion from 3kg

3 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

3 ст. л.

Garlic

1 шт.

Salt Egypt

2 ст. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

1,5 ст. л.

Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l

2,5 ст. л.

Food Studio Beef Broth 500ml

7,5 ст. л.

Parsley 70g

2 шт.

Bay Leaf

0,5 шт.

Eco Roman Cumin 15g

за смаком

Preparation steps

01

Артишоки очистити від листя, розрізати вздовж на 4 частини. Довести до кипіння підсолену воду в каструлі, покласти у воду артишоки, варити протягом 10 хвилин, потім відразу ж злити воду.

02

Духовку розігріти до 160°C. Поставити на невеликий вогонь каструлю, налити оливкову олію, обсмажити подрібнену цибулю, смажити протягом 5 хвилин, не доводячи до рум'янцю.

03

Додати в каструлю до цибулі подрібнений часник, потім артишоки, посолити і поперчити за смаком. Накрити каструлю кришкою, зменшити вогонь, тушкувати протягом 10 хвилин, не доводячи артишоки до коричневого кольору.

04

Налити в каструлю вино і оцет. Додати вогонь, готувати до випарювання рідини на половину. Влити бульйон, додати загорнуті в марлю стебла петрушки, лавровий лист і кмин. Довести артишоки до кипіння, накрити зверху пергаментом. Накрити поверх пергаменту кришкою, поставити в духовку. Випікати протягом 75-90 хвилин. До кінця приготування рідина повинна вся випаруватися.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min