
Яблучний хліб із журавлиною
Хліб - це продукт номер один на столі. Здавна наші предки дуже цінували хліб, поважали. Не можна було навіть викидати крихти хліба, щоби не накликати на себе біду. У роки війни хліб цінувався ще більше. Тож наші бабусі та дідусі закликали цінувати хліб завжди. Так як у наш час у магазині можна купити все, що завгодно, стали з'являтися різні рецепти страв, які раніше були не відомі. Так і з яблучним хлібом із журавлиною. Солодкий хліб - це справа не нова, та проте його дуже люблять. Тому і ми пропонуємо вам рецепт, як смачно і швидко спекти хліб, щоб він порадував всю вашу сім'ю. З таким хлібом можна навіть пити чай або каву.
Ingredients for the recipe
Ingredients
7 Flour 1kg
400 г.
Oat Flakes
100 г.
Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g
50 г.
Dried Cranberries
200 г.
Milk 2.5% 900g
450 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Vash Tsukor Sugar 10kg
70 г.
Eco Ground Cinnamon
1 ч. л.
Litniy Med Honey 750g
3 ст. л.
Homemade Butter
50 г.
Dobryk Baking Powder
1/4 ч. л.
Preparation steps
01
Вівсяні пластівці залити 300 мл. молока. Залишити на 30 хвилин.
02
Змішати цукор, корицю, просіяне борошно і розпушувач. Додати замочені вівсяні пластівці, сушену журавлину і дрібно нарізані сушені яблука. Все перемішати.
03
У суміш додати мед, яйця, влити решту молока. Перемішати.
04
Розігріти духовку до 180°C, форму для випікання змастити вершковим маслом і застелити пергаментним папером. Перелити тісто у форму для випікання.
05
Випікати 1 годину, остудити.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores