Африканський суп з кунжутом і спеціями - Image

Африканський суп з кунжутом і спеціями

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ще зовсім недавно африканська кухня була нам практично невідома, і уявлення про неї ґрунтувалися лише на розповідях людей, що побували в Африці. Як з'ясувалося, кулінарний діапазон страв африканської кухні досить широкий. Суп з кунжутом і спеціями - страва африканської кухні. Суп, звичайно, сподобається вегетаріанцям, але не тільки. Цей пряний супчик залишає приємний післясмак. Простий у приготуванні, він не забере у Вас багато часу, але внесе різноманітність у Ваш раціон. При подачі можна посипати страву невеликою кількістю кайєнского перцю.

Ingredients for the recipe

Eco Ground Coriander
5.10 - 8.00

Eco Ground Coriander

20 g

Ingredients

Eco Ground Coriander

1 ч. л.

Eco Roman Cumin 15g

1 ч. л.

Eco Cardamom 6g

1 ч. л.

Sesame Seeds

100 г.

Pink Tomato in Packing

6 шт.

Celery Stalk

2 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Triuga Herbal Ayurvedic Oil Jasmine and Ginger Root 100ml

1 шт.

Garlic

2 шт.

Badia Ground Cayenne Pepper 49.6g

0,5 ч. л.

Eco Turmeric 20g

1 ч. л.

Heinz Canned Sweet Corn 400ml

100 г.

Auchan Sesame Oil 240ml

1 ст. л.

Preparation steps

01

Використовуючи кавомолку подрібнити суміш кардамону, кмину, коріандру і кунжута.

02

У чашу блендера покласти насіння спецій, нарізані помідори, селеру, цибулю, часник, імбир, кайенский перець і куркуму. Влити олію. Збити.

03

При подачі розлити в тарілки суміш з блендера, в центр насипати трохи кукурудзи.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min