Кабачки з помідорами і часником - Image

Кабачки з помідорами і часником

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Відмінний літній рецепт, який підійде для сімейної вечері не тільки в теплу пору року. Це чудовий букет смакових і корисних речовин. Такий мікс овочів приємно порадує вас не тільки завдяки своєму смаку, а й своєю низькокалорійністю. І правда, в кабачках та помідорах ви багато жирів не знайдете, так що таку страву можна сміливо готувати на вечерю. Часник і цибуля додадуть страві особливий аромат, соковитість. Петрушка додасть закінченість страві. Не кажучи вже про головні інгредієнти: кабачки та помідори. Швидка і легка страва порадує вас, особливо якщо подавати її з гарніром. А якщо полити її сметаною - вийде незабутній смак.

Ingredients for the recipe

Squash
19.90 - 35.70

Squash

per 1 kg

Ingredients

Squash

2 кг.

Pink Tomato in Packing

500 г.

KhMZ Sour Cream 20%

250 г.

Onion

50 г.

Garlic

20 г.

Parsley 70g

50 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

50 мл.

Diamir Tuna in Vegetable Oil 80g

50 мл.

Kotanyi Black Pepper Peas 70g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Кабачки очистити від насіння та нутрощів. Потім нарізати великими шматками, шириною приблизно три – чотири сантиметра. Нарізати помідори на половину меншим розміром, чим кабачки та насікти цибулю.

02

Обсмажити на рослинному та оливковому маслі подрібнену цибулю до м’якості. Додати кабачки та обсмажувати до моменту, поки вони не пустять сік. Зменшити вогонь та додати помідори до отриманої суміші. Потім посолити та повільно перемішувати.

03

Тим часом дрібно нарізати петрушку та очистити часник. Приправити меленим перцем, перемішати та зняти з вогню, після додавання петрушки та часнику. Подавати з холодною сметаною.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Cream Cheese Fritters

Cream Cheese Fritters

1

30 min