Зрази курячі - Image

Зрази курячі

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Зрази - традиційна страва української, білоруської, литовської та польської кухні, яка являє собою котлету з начинкою. Зрази готують із фаршу: м'ясного, рибного або овочевого. Начинка може бути різною. Але так було не завжди. У польській мові слово "зрази" - "відрізаний шматок", так як в 17-му столітті зрази готували із цілого ломтика м'яса, попередньо відбитого, який потім скручували разом із начинкою і обсмажували. Секрет популярності сучасних зраз у тому, що їх можна приготувати з невеликої кількості фаршу, а це зручно та економно. У запропонованому рецепті основа зраз - курячий фарш, а начинка - дрібно нарізані відварені яйця і зелень. Смачно і економно!

Ingredients for the recipe

Chicken Breast Homemade
279.00

Chicken Breast Homemade

per 1 kg

Ingredients

Chicken Breast Homemade

500 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

2 шт.

Dr.Schar gluten-free white bread 200g

2 шмат.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.92l

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

пучок

Garlic

4 зуб.

Bread Crumbs

за смаком

Carmencita Black Pepper and Sea Salt Mix 61g

за смаком

Preparation steps

01

Приготувати фарш з курячої грудки (без кісток), білого хліба, часнику. Подрібнити інгредієнти для фаршу в м'ясорубці. Вбити 1 яйце, додати 2-3 ст. л. холодної води. Посолити, поперчити. Перемішати.

02

Приготувати начинку: відварені яйця дрібно нарізати із  зеленню. Перемішати ретельно. Перейти до формування перепічок.

03

Змочити руки у воді. Сформувати перепічки. В отримані перепічки, викласти начинку з яєць. Згорнути, щоб фарш залишився усередині перепічки.

04

Підігріти рослинну олію. Потім, обваляти зрази в панірувальних сухарях і відразу обсмажити на невеликому вогні, накривши кришкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min