Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель" - Image

Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель"

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Запіканка з індичкою, броколі і картоплею під соусом "Бешамель" - дуже ніжне, соковите і ситне блюдо. Його можна по праву назвати не тільки смачним, але і корисним, якщо врахувати, які продукти в ньому використовуються для приготування. М'ясо індички в цілому ніжне і маложирне, але найбільш корисною вважається грудка. Саме цю частину філе рекомендується використовувати у складі цього рецепта. Замість індички можна використовувати куряче філе, замість броколі - кольорову або брюссельську капусту. Така запіканка зможе внести на ваш повсякденний стіл вишуканість і незвичність.

Ingredients

Філе індички

600 г.

Картопля

1 кг.

Броколі

400 г.

Молоко

1 л.

Вершкове масло

100 г.

Борошно

100 г.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Preparation steps

01

Картоплю почистити, нарізати брусками. Індичку нарізати невеликими шматочками.

02

У форму для запікання викласти картоплю, м'ясо і броколі. Посолити, поперчити.

03

Приготувати соус. У розтоплене на сковороді масло додати борошно. Злегка обсмажити його, помішуючи, протягом 1-2 хвилин.

04

Невеликими порціями вливати підігріте молоко, інтенсивно помішуючи, щоб не утворилися грудочки. При постійному помішуванні варити до загустіння. Посолити за смаком.

05

У форму для запікання вилити приготований соус.

06

Запікати в духовці при температурі 180°С протягом 60 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Запіканка з індичкою, броколі та картоплею під соусом "Бешамель" – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua