Запечені свинячі відбивні - Image

Запечені свинячі відбивні

Number of servings: 4Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

"Правильно вибране м'ясо - ось у чому головний секрет смачних відбивних", - скаже Вам будь-який знавець кулінарії. Але, мабуть, не менш важливо це гарне м'ясо не зіпсувати поганим приготуванням. Потрібно знайти вдалий, перевірений рецепт. Запечені свинячі відбивні - один із варіантів приготування свинячих відбивних, в якому пропонується спочатку їх злегка обсмажити, а потім запекти в духовці під соусом. Цей варіант не вимагає багато часу. Відбивні виходять ніжними, ароматними і дуже соковитими.

Ingredients for the recipe

Vinnytsia Mustard 125g
16.49

Vinnytsia Mustard 125g

125 g

Ingredients

Vinnytsia Mustard 125g

1 ст. л.

Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg

2 шт.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

1 ст. л.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

2 ст. л.

Pork Chop on Bone

4 шт.

Homemade Butter

150 г.

KhMZ Sour Cream 20%

1 ст. л.

Salt Egypt

1 щіпка

Spice Black Pepper Ground

1 щіпка

Tarragon

3 гілочки

Preparation steps

01

Листочки естрагону відірвати від стебел і дрібно посікти.

02

Жовтки, лимонний сік, гірчицю і сметану збити в блендері до утворення однорідної маси.

03

Вершкове масло розтопити і тонкою цівкою влити в суміш і ще раз все разом збити в блендері. Посолити і поперчити соус, додати естрагон.

04

Соняшникову олію розігріти на сковороді. Свинячі відбивні посолити і поперчити, обсмажити на сковороді по 2 хвилини з кожного боку.

05

Викласти напівготові відбивні разом з соусом у вогнетривку форму і запікати в духовці 5 хвилин при 250°С до утворення золотистої скоринки.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min