Яєчний паштет з корнішонами - Image

Яєчний паштет з корнішонами

Number of servings: 6Cooking time: 10 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Паштети, приготовлені вдома - це протерті до пастоподібного стану продукти. Інгредієнтами можуть служити субпродукти, м'ясо, овочі, гриби, яйця з додаванням вершкового масла і спецій. Навчіться готувати паштети, і Ви вирішите питання про смачні, апетитні, нескладні в приготуванні закуски для будь-якого прийому їжі протягом дня. Запропонований яєчний паштет із корнішонами - яскравий тому доказ. У списку інгредієнтів цього паштету корисні, доступні продукти. Паштет можна подавати з тостами, хлібом або в якості закуски на салатному листі, прикрасивши при цьому корнішонами. Порада: гірчицю можна використовувати за бажанням. Якщо паштет вийде дуже густим, виправте ситуацію, додавши ще трохи вершків.

Ingredients

Масло вершкове

50 г.

Яйце куряче

4 шт.

Домашній сир

100 г.

Зелень

за смаком

Вершки 10%

60 мл.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Корнішони

2 шт.

Гірчиця

7 г.

Соус чилі

7 г.

Сіль

за смаком

Перець чорний мелений

за смаком

Preparation steps

01

Цибулю очистити. Масло попередньо дістати із холодильника, воно має бути кімнатної температури.

02

Змішати в чаші блендера яйця, зелень, цибулю, масло, корнішони, сир, вершки, гірчицю, чилі, посолити і поперчити за смаком. Подрібнити блендером суміш до однорідної консистенції.

03

Перекласти в формочку паштет, дати настоятися протягом деякого часу. Зберігати в холодильнику.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Яєчний паштет з корнішонами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua