Яєчні млинці з креветками - Image

Яєчні млинці з креветками

Number of servings: 5Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Креветки - чудовий дієтичний продукт, який характеризується високим вмістом білків і невисокою жирністю. Такі властивості цих представників ракоподібних дозволять Вам, не побоюючись за свою фігуру, втамувати голод. М'ясо креветок дуже ніжне. У поєднанні з подрібненою цибулею, замариноване в червоному вині, воно буде ідеальною начинкою для яєчних млинців. Для такої кількості очищених креветок Ви повинні посмажити приблизно десять яєчних млинців. Замість водяної лазні можна скористатися пароваркою. Приготування на пару гарантує більш низьку калорійність страви. Крім того, приготування на пару вважається одним із кращих способів приготування креветок.

Ingredients for the recipe

Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50
699.00

Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50

per 1 kg

Ingredients

Peeled Boiled-Frozen Shrimps 31/50

100 г.

Chicken Egg C0 1pc

4 шт.

Packed Onion from 3kg

1 шт.

Symphonia Red Semi-Sweet Wine 11.5% 0.75l

3 ст. л.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

4 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Промити креветки, покласти в миску, додати до них подрібнену цибулю, посолити і влити вино.

02

Розігріти сковороду, налити олію, обсмажити збиті яйця у формі млинчиків.

03

Загорнути в кожен млинець креветки, проварити на водяній бані 15 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min