
Яблука в тісті
Яблука - дивовижний продукт, в корисності якого не сумнівається ніхто. Найпоширеніший фрукт в Україні доступний за ціною в будь-яку пору року, а не тільки в сезон. Цей плід здоров'я, як заслужено називають яблуко, обов'язково повинен бути у Вашому раціоні. У якому вигляді вживати яблука, вирішувати, звичайно, Вам: у сирому вигляді або у вигляді соків, компотів, джемів та інших всіляких страв з яблучними інгредієнтами. З усією впевненістю можемо сказати, що яблука повинні бути присутніми в меню у всіх можливих варіантах, і організм скаже Вам: "Спасибі!". Пропонуємо свій варіант - яблука в тісті. Смачно і дуже корисно!
Ingredients
Яблука
4 шт.
Яйця
3 шт.
Цукор
50 г.
Сметана
100 г.
Молоко
150 мл.
Борошно
150 г.
Соняшникова олія
за смаком
Preparation steps
01
Білки відокремити від жовтків. Жовтки розтерти з цукром.
02
Додати сметану до жовтків і перемішати. Додати молоко.
03
Додати борошно, добре перемішати.
04
Білки окремо збити в піну. Додати в тісто і акуратно перемішати.
05
Яблука почистити, видалити серцевину. Нарізати кружечками завтовшки 6-7 мм.
06
Кружечки яблук вмочити в тісто.
07
Смажити з двох сторін на соняшниковій олії до утворення золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores