Яблучне печиво із вівсяних пластівців - Image

Яблучне печиво із вівсяних пластівців

Number of servings: 12Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Пироги з начинкою з яблук готувала, напевно, кожна господиня, а спробуйте приготувати яблучне печиво, причому печиво вівсяне. Треба зауважити, що вівсяне печиво всі люблять за ні на що не схожий, особливий смак, а з яблучним інгредієнтом до цього смаку додадуться нові смакові нотки. Запропоноване печиво без використання борошна та яєць. Основні інгредієнти - вівсяні пластівці і яблучне пюре з додаванням меду, оливкового масла, фундука та родзинок. Смачно і дуже корисно! Інгредієнти корисні всі, як на підбір. Якщо Ви - прихильник здорового харчування, цей рецепт для Вас. Дуже простий рецепт дозволить навіть господаркам, які не мають досвіду у випічці, приготувати це оригінальне печиво.

Ingredients for the recipe

Fruit puree Gerber apple for 4+ months babies 80g
43.00 - 46.99

Fruit puree Gerber apple for 4+ months babies 80g

80 g

Ingredients

Fruit puree Gerber apple for 4+ months babies 80g

200 г.

Dr.Oetker Vanilla Aroma 8g

1 пакетик

Eco Ground Cinnamon

1 ч. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

25 мл.

Litniy Med Honey 750g

2 ст. л.

Oat Flakes

400 г.

Hazelnut

50 г.

Raisins

50 г.

Preparation steps

01

Розігріти духовку до 160°С. Горіхи подрібнити.

02

З'єднати пюре, ваніль, корицю, масло і мед. Додати пластівці, горіхи і родзинки.

03

Вимішати суміш руками, всі інгредієнти повинні добре з'єднатися один з одним. Сформувати 12 кульок. Злегка розплющити печиво.

04

Випікати 30 хвилин, охолодити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min