
Віденські котлети з курячого філе
Котлети з такою романтичною назвою "віденські" як би натякають нам, що скуштувавши їх ми отримаємо насолоду. Котлети виходять дуже смачними і соковитими. Нюанс приготування віденських котлет з курячого філе полягає в тому, що цілісний шматок м'якоті або філе дрібно рубають на шматочки ножем, не прокручуючи через м'ясорубку. На перший погляд приходить думка, що шматочки навіть дрібно порубані важче піддаються просмажуванню, ніж котлети з фаршу, пропущеного через м'ясорубку. Але всю ситуацію рятує те, що рубане м'ясо попередньо маринується не менше двох годин в холодильнику.Таким чином, котлети виходять дуже ніжними і соковитими. Подавати можна зі свіжими овочами, присипавши зеленню.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Alan Boiled-Smoked Chicken Fillet
400 г.
Eurogroup Chicken Eggs 10pc
1 шт.
Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g
100 г.
Dr. Oetker Potato Starch 75g
2 ст. л.
Garlic
1 зуб.
Oliyar Refined Sunflower Oil 1l
5 ст. л.
Salt Egypt
за смаком
Vigor Selected Spices Khmeli Suneli Seasoning Blend 50g
за смаком
Preparation steps
01
Куряче філе порізати на дрібні кубики. Зубчик часнику натерти на дрібній тертці.
02
Скласти в миску всі інгредієнти фаршу: куряче філе, майонез, крохмаль, яйце, часник, спеції і рівномірно перемішати. Посолити за смаком, закрити кришкою і прибирати в холодильник на 2 години.
03
На сковороду з розігрітим маслом викладати ложкою фарш і зформувати котлети, обсмажувати їх з двох боків до золотистої скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores