Шинкові рулетики з хріном - Image

Шинкові рулетики з хріном

Number of servings: 3Cooking time: 25 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Шинка є одним із самих смачних м'ясних продуктів. Це апетитне куряче, яловиче або свиняче м'ясо, приготоване особливим способом, може бути ситною складовою різних страв. У запропонованому рецепті шинка є основою для оригінальної закуски. Закуски - це родзинка будь-якого святкового столу, і бувають вони холодними і гарячими. Наше блюдо - холодна закуска, приготування якої не відніме у Вас багато часу, а результат не розчарує. Приготовлені рулетики можна подати на блюді, оформленому відповідно до Вашої фантазії, наприклад, помідорами і зеленню. Смачні та ситні, шинкові рулетики з хріном прикрасять будь-який святковий стіл.

Ingredients

Шинка

500 г.

Сметана

200 г.

Корінь хріну

150 г.

Листя салату

300 г.

Цукор

1/2 ч. л.

Оцет

1 ч. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

Спершу треба приготувати начинку для рулетиків. Хрін очистити. Помити. Натерти на дрібній терці. Додати сметану, цукор, сіль, оцет. Перемішати все.

02

Нарізати тонкими скибочками шинку. Змастити, отриманою раніше масою. Згорнути. Обернути салатним листям.

03

Викласти рулети щільно в салатницю. До холодної закуски можна подати соус.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Шинкові рулетики з хріном – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua