
Вегетаріанська запіканка
Пропонуємо вам рецепт прекрасної вегетаріанської запіканки. Готується дана запіканка зовсім недовго. Зате в підсумку ви отримаєте неймовірно корисну і смачну страву. Інгредієнти, які входять до складу даної страви, обумовлюють цю корисність. Дана страва відмінно підійде в якості легкої некалорійної і корисної вечері. Також запіканка відмінно урізноманітнює пістне меню. А ще, як пістна страва, вона відмінно впишеться на стіл у Святий Вечір перед Різдвом. До речі, страви на основі цукіні дуже добре вживати людям, які страждають хворобами травлення, серцевими хворобами. Крім цього, корисні властивості цукіні нормалізують обмін речовин і поліпшують склад крові, виводять з організму токсини.
Ingredients
Болгарський перець
3 шт.
Помідори
2 шт.
Цукіні
3 шт.
Цибуля
2 шт.
Часник
2 зубчики
Соняшникова олія
3 ст. л.
Панірувальні сухарі
2 ст. л.
Гаряча вода
150 мл.
Петрушка
за смаком
Червоний перець мелений
за смаком
Сіль
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати цукіні кубиками. Болгарський перець очистити і нарізати.
02
Помідори ошпарити окропом, зняти шкіру, нарізати кубиками. Цибулю дрібно посікти.
03
Розігріти в сковороді олію, обсмажити солодкий перець, додати помідори, подрібнений часник і цибулю. Перемішати і готувати 20 хвилин.
04
Форму змастити олією, посипати панірувальними сухарями.
05
Викласти шарами цукіні і приготовані овочі, посипаючи кожен шар червоним меленим перцем і сіллю.
06
Влити гарячу воду. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 120°C. Прикрасити петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores