
Вегетаріанська запіканка
Пропонуємо вам рецепт прекрасної вегетаріанської запіканки. Готується дана запіканка зовсім недовго. Зате в підсумку ви отримаєте неймовірно корисну і смачну страву. Інгредієнти, які входять до складу даної страви, обумовлюють цю корисність. Дана страва відмінно підійде в якості легкої некалорійної і корисної вечері. Також запіканка відмінно урізноманітнює пістне меню. А ще, як пістна страва, вона відмінно впишеться на стіл у Святий Вечір перед Різдвом. До речі, страви на основі цукіні дуже добре вживати людям, які страждають хворобами травлення, серцевими хворобами. Крім цього, корисні властивості цукіні нормалізують обмін речовин і поліпшують склад крові, виводять з організму токсини.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packaged Green Peppers
3 шт.
Pink Tomato in Packing
2 шт.
Zucchini
3 шт.
Onion
2 шт.
Garlic
2 зубчики
Salad Sunflower Oil 500ml
3 ст. л.
Cykoria Breadcrumbs 200g
2 ст. л.
Splito Hot Water Drain Cleaner 70g
150 мл.
Parsley 70g
за смаком
Mria Grounded Red Pepper 20g
за смаком
Salt Egypt
за смаком
Preparation steps
01
Нарізати цукіні кубиками. Болгарський перець очистити і нарізати.
02
Помідори ошпарити окропом, зняти шкіру, нарізати кубиками. Цибулю дрібно посікти.
03
Розігріти в сковороді олію, обсмажити солодкий перець, додати помідори, подрібнений часник і цибулю. Перемішати і готувати 20 хвилин.
04
Форму змастити олією, посипати панірувальними сухарями.
05
Викласти шарами цукіні і приготовані овочі, посипаючи кожен шар червоним меленим перцем і сіллю.
06
Влити гарячу воду. Запікати в духовці 30 хвилин при температурі 120°C. Прикрасити петрушкою.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores