Овочевий салат із сьомгою і креветками - Image

Овочевий салат із сьомгою і креветками

Number of servings: 4Cooking time: 15 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Салати з сьомгою відносяться до страв святкового столу. Тим більше в запропонований салат доданий ще один морепродукт - креветки. Поєднання сьомги і креветок дуже гармонійне і є родзинкою цього салату. Овочеві інгредієнти і слабосолона сьомга змішуються і поливаються заправкою, а відварені креветки викладаються зверху. Салат простий і швидкий у приготуванні, але дуже смачний, вишуканий і корисний. Якщо Ви будете використовувати солодкий перець і червоного, і жовтого кольору в поєднанні з зеленими огірками, приготований салат буде виглядати дуже колоритно і нарядно. Порада: салат краще готувати безпосередньо перед подачею до столу.

Ingredients for the recipe

Ingredients

Kappa Sweet Pepper

100 г.

Pickled Cucumbers

120 г.

Lightly Salted Salmon 100g

200 г.

Runa Vinegar 9% 0.75l

20 мл.

Shrimps 90/120

200 г.

Costa d'Oro Refined Vegetable Oils Mix 750ml

15 мл.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Огірки помити і нарізати кубиками або соломкою. Перець помити, видалити насінну коробку і нарізати кубиками або соломкою. Сьомгу нарізати невеликими шматочками. Скласти всі інгредієнти в миску.

02

Окремо змішати оцет, рослинну олію, сіль і перець. Заправити соусом овочі з рибою. Креветки відварити протягом 3 хвилин в підсоленій воді. Викласти салат на тарілки і прикрасити креветками.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min