Туніські рибні котлети з айолі - Image

Туніські рибні котлети з айолі

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Туніська кухня досить різноманітна. Треба зауважити, що в Тунісі дуже люблять рибу і морепродукти і вміють їх готувати. Запропонований рецепт - цьому підтвердження. Приготуйте і Ви туніські рибні котлети. Основний інгредієнт цих котлет - філе білої риби. Відомо, що м'ясо білих риб відрізняється високими смаковими якостями і порівняно щільною консистенцією. Особливість даних рибних котлет в додаванні до підготовленого рибного фаршу подрібненої зелені (петрушка, кінза), мелених спецій (кумін, чорний перець і імбир), подрібненої до стану борошна маци (у нашому випадку панірувальні сухарі). Ну і традиційні: цибуля, часник і яйце. Візьміть на замітку: соус "Айолі" дуже підходить до рибних котлет.

Ingredients for the recipe

Winetime White Fish Fillet in Batter
1060.00

Winetime White Fish Fillet in Batter

per 1 kg

Ingredients

Winetime White Fish Fillet in Batter

900 г.

Packed Onion from 3kg

200 г.

Garlic

12 шт.

Parsley 70g

3 ст. л.

Cilantro 70g

3 ст. л.

Spice Cumin Ground

1 ст. л.

Salt Egypt

2 ч. л.

Spice Ground Ginger

1 ч. л.

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Bread Crumbs

6 ст. л.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

240 мл.

Chicken Egg C0 1pc

1 шт.

Odeskyy Mayonez Provence Mayonnaise 67% 600g

1,5 ст.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

50 мл.

Chumak Tomato Paste 25% 300g

1,5 ст. л.

Sliced Red Paprika

1,5 ч. л.

Preparation steps

01

Для приготування соусу "Айолі" необхідно в мисці змішати майонез, лимонний сік, 6 подрібнених зубчиків часнику, томатну пасту і паприку. Додати сіль і перець за смаком, ретельно перемішати до однорідної маси.

02

За допомогою блендера подрібнити філе до кашоподібного стану. Додати до рибного фаршу подрібнену цибулю, часник, петрушку, кінзу, кумин, сіль, чорний перець і імбир. Ретельно перемішати. Також додати сухарі та яйце.

03

Змочивши руки, зліпити із фаршу котлети, викласти котлети на деко, застелене харчовою плівкою.

04

Поставити сковороду на вогонь, влити оливкову олію, обсмажити котлети з обох боків до золотистої скоринки, протягом 3 хвилин із кожного боку.

05

При подачі додати до котлет айолі.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min