Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом - Image

Сирний пиріг із фейхоа і полуничним соусом

Number of servings: 10Cooking time: 1 h 50 minDifficulty: DifficultMeal: Lunch

Кисло-солодкі плоди фейхоа, ароматна солодка полуниця з сиром - інтригуюче очікування. Давайте, не гадатимемо, що вийде з цих смачних продуктів - а візьмемо, і приготуємо! Сирний пиріг із додаванням фруктів - це те, що ви шукали, завжди смачно і апетитно. Фейхоа унікальний плід, не говорячи про його "вітамінні здібності". Універсальна ягода, застосувань якої немає меж. Її використовують не лише у випічці, але і в приготуванні варення, компотів і соусів. Влаштуйте солодку вечерю, і подаруєте задоволення своїй сім'ї. Незабутнього відчуття!

Ingredients for the recipe

7 Flour 1kg
21.90

7 Flour 1kg

1 kg

Ingredients

7 Flour 1kg

200 г.

Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs

1 шт.

Vash Tsukor Sugar 10kg

200 г.

Yan Feijoa Compote 0.95l

300 г.

Homemade Butter

100 г.

Strawberries

250 г.

Pott Rum 54% 0.7l

30 мл.

Casa Rinaldi Lemon Juice 200ml

15 мл.

Cointreau Liqueur 40% 1l

30 мл.

Dr.Oetker for baking starch 1000g

1 ч. л.

Dooobra Ferma Sour-milk Cheese Fat-free 0.5% 400g

300 г.

Salt Egypt

1/4 ч. л.

Preparation steps

01

Борошно просіяти і пересипати в миску. Натерти в неї заморожене тверде вершкове масло. Посолити, насипати цукор (50 г.) і розмішати.

02

Налити в тісто ром (можна і воду). Вимісити. Стіл присипати борошном і розкачати на ньому тісто дуже тонко. Готове тісто відправити до холодильника на 20 хвилин.

03

Перш ніж перейти до начинки слід розігріти духовку до 190°C. Потім витягнути з холодильника охолоджене тісто і відразу помістити в духовку на 20 хвилин.

04

Перейти до начинки. Плоди фейхоа очистити, порізати на невеликі шматочки. Помістити в посудину, збризнути лимонним соком, присипати цукром і перемішати. Настоювати 10 хвилин.

05

Помістити у блендер сир, цукор і яйця. Збити. Викласти на тісто фейхоа, і полити сирною масою.

06

Повернути тісто назад в духовку. Випікати 30 хвилин.

07

Останній етап - крем. У сотейник покласти чисту полуницю, посипати її цукром і залити лікером. Довести до кипіння і відразу збити міксером до утворення легкої маси. Потім додати крохмаль 1 ч. л., стільки ж холодної води, і відразу зняти з вогню.

08

Дістати тісто, змастити кремом. Подавати гарячим.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min