Сирний пудинг зі шпинатом - Image

Сирний пудинг зі шпинатом

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Якщо Ви любите кисломолочний сир, то, напевно, шукаєте все нові варіанти його використання в якості інгредієнта в різних стравах. Запропонована страва - сирний пудинг зі шпинатом. Погодьтеся, що поєднання кисломолочного сиру і шпинату дуже цікаве і, можливо, для когось незвичне. Але це коштує того, щоб спробувати. Треба відзначити, що традиційно готують солодкі пудинги з сиру, вони користуються великою популярністю у всьому світі. У нашому ж випадку пудинг несолодкий. У кулінарному дуеті зі шпинатом сир розкривається по-новому, але не втрачає свою здатність надавати пудингу ніжність і легкість. Зверніть увагу, що замість борошна використовується манна крупа. Це гарантія того, що пудинг не буде занадто щільним.

Ingredients

Кисломолочний сир

500 г.

Сметана

200 мл.

Яйце куряче

3 шт.

Крупа манна

2 ст. л.

Шпинат

250 г.

Олія рослинна

2 ст. л.

Сир твердий

25 г.

Сухарі панірувальні

за смаком

Масло вершкове

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Preparation steps

01

У миску розтерти сир через сито, додати до нього попередньо розтоплене вершкове масло, жовтки і сіль, всипати манну крупу, ретельно вибити дерев'яною лопаткою до однорідної маси.

02

Перебрати шпинат, видалити всі старі листя і стебла, промити 2-3 рази у свіжій воді, підсушити на паперовому рушнику. Подрібнити і додати до сирної маси.

03

Змішати сирну масу з попередньо збитими до стану піни білками. Сковороду змастити маслом, присипати панірувальними сухарями, викласти сирну масу в сковороду, змастити зверху сметаною, присипати тертим сиром, скропити олією, поставити в духовку на 25-30 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min