Індичка із ананасами - Image

Індичка із ананасами

Number of servings: 6Cooking time: 40 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

В якості основного інгредієнта в цьому рецепті використовується філе індички. М'ясо індички ніжне, порівняно нежирне і часто використовується в кулінарії. Воно, на думку дієтологів, дуже корисне і легко засвоюється. Індичка із ананасами - популярна в азіатських країнах страва. Поєднання філе індички із ананасами має чудовий пікантно-солодкуватий смак. Приготування м'яса індички не зажадає від Вас особливої кулінарної майстерності, але вимагає до себе уваги і точного дотримання рецепта, оскільки це м'ясо легко пересушити. Ананаси додають йому соковитості і перешкоджають його висиханню.

Ingredients

Філе індички

1 кг.

Консервовані ананаси

1 банка

Мед

2 ст. л.

Оливкова олія

2 ст. л.

Сіль

за смаком

Чорний мелений перець

за смаком

Мелений карі

за смаком

Соняшникова олія

за смаком

Preparation steps

01

Ретельно вимити філе, порізати великими шматками товщиною 2 см., накрити харчовою плівкою і злегка відбити кухонним молоточком.

02

Шматки філе посолити, приправити перцем і каррі з двох сторін і порізати на порційні шматки. Дати м'ясу постояти 10 хвилин.

03

Форму для запікання змастити соняшниковою олією і викласти в неї м'ясо, злегка окропивши його оливковою олією, поставити в заздалегідь розігріту до 200°C  духовку на 20 хвилин.

04

Дістати форму з духовки, зверху на індичку викласти кільця консервованого ананаса і змастити медом.

05

Поставити в духовку ще на 10 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Індичка із ананасами – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua