Цвітна капуста, смажена в яйці - Image

Цвітна капуста, смажена в яйці

Number of servings: 2Cooking time: 40 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ніколи не замислювалися, чому цвітну капусту називають цвітною? Кажуть, що назва походить від слова "квітка", тому що та частина капусти, яку ми їмо, це насправді величезне суцвіття, що складається з тисяч щільно притиснутих один до одного бутончіков! Правда, зацвісти їм не судилося, інакше капуста стане неїстівною ...Tреба сказати, що насправді цвітна капуста таки буває кольоровою: помаранчевою, зеленою і навіть дуже красивою пурпуровою! Але сьогодні ми готуємо звичайну білу - просто, швидко і зі смаком!

Ingredients

Cauliflower

500 г

Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs

3 шт

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Цвітну капусту промийте, обсушіть і розділіть її на окремі суцвіття (не сильно дрібні, середнього розміру).

02

Закип'ятіть воду і, коли вона закипить, проваріть в ній суцвіття до м'якості. Дістаньте шумівкою, щоб стекла вода.

03

В окремому посуді злегка збийте виделкою яйця з сіллю і приправами.

04

У сковороді розігрійте олію.

05

Кожне суцвіття занурюйте в збиті яйця і обсмажуйте до золотистого кольору.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

Apple charlotte in the oven (simple recipe)

8

55 min

Цвітна капуста, смажена в яйці – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua