Томатний суп із креветками - Image

Томатний суп із креветками

Number of servings: 4Cooking time: 35 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Варіанти томатного супу з креветками Ви можете зустріти в меню навіть солідних ресторанів. Але сміємо Вас запевнити, що приготувати такий суп на своїй кухні зовсім нескладно. Вам буде потрібно мінімум сил і часу, а результат - смачний і корисний супчик. У корисності для здоров'я таких продуктів, як креветки і помідори, ніхто не сумнівається. М'ясо креветок - джерело цінного білка. Воно порадує своєю ніжністю і приємним смаком, не даремно це морське ракоподібне вважається делікатесом. До того ж креветки низькокалорійні, що теж дуже важливо. Треба відзначити, що креветки готуються дуже швидко. Врахуйте цей факт при приготуванні томатного супу.

Ingredients for the recipe

Leek
84.90 - 189.00

Leek

per 1 kg

Ingredients

Leek

1 шт.

Homemade Butter

20 г.

Basil in Pot

1 гілочка

Meat broth Big spoon 10g

1 л.

Taia Egg Noodles Pasta 400g

150 г.

Parsley 70g

1 гілочка

Pink Tomato in Packing

600 г.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Shrimps 90/120

200 г.

Garlic

2 зубчика

Preparation steps

01

У сковороді розтопити вершкове масло і обсмажити кільця цибулі-порею до легкої прозорості.

02

До цибулі додати нарізані помідори.

03

У заправку для супу додати нарізаний дрібно часник і за 1 хвилину до готовності - трави. Тушкувати 5 хвилин.

04

Креветки відварити. Поставити на вогонь бульйон, додати локшину.

05

До локшини в бульйоні додати вміст сковороди і нарізані шматочками креветки. Покласти трохи зелені, солі і перцю. Варити 3 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min