Томатний суп із морепродуктів - Image

Томатний суп із морепродуктів

Number of servings: 5Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Пропонуємо простий у приготуванні, смачний і ароматний томатний суп із морепродуктів. До всіх перерахованих переваг цього супу можна додати ще корисність. Пропонована як інгредієнт супу суміш із морепродуктів (морський коктейль) зазвичай складається з кальмарів, креветок, восьминогів і мідій, які є багатим джерелом йоду, селену, заліза, кальцію, фосфору, калію, цинку, а також вітамінів A, E і групи B. Крім того, дуже важливо, що морепродукти містять поліненасичені жирні кислоти. Якщо Ви стежите за своєю вагою, можете їсти морепродукти, не побоюючись за свою фігуру. Порада: збиті яйця в киплячий суп потрібно вливати тоненькою цівкою, безперервно помішуючи рідину в каструлі ложкою.

Ingredients

Суміш із морепродуктів

250 г.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Часник

3 шт.

Перець солодкий

1 шт.

Помідори

1 шт.

Сік томатний

350 г.

Шафран

1 ч. л.

Трави прованські

1 ч. л.

Базилік сушений

1 ч. л.

Сік лимонний

1 ст. л.

Яйце куряче

2 шт.

Preparation steps

01

Промити суміш із морепродуктів під кип'яченою водою, перекласти їх в каструлю, залити 0,5 л. води. Поставити каструлю на вогонь, довести до кипіння, варити протягом 5 хвилин.

02

Поки варяться морепродукти, очистити цибулю і часник, подрібнити. Обсмажити цибулю з часником на сковороді з невеликою кількістю олії.

03

Додати в каструлю обсмажену цибульно-часникову суміш. На тій же сковороді обсмажити також з невеликою кількістю олії подрібнені помідори і перець.

04

Додати суміш із перцю і помідорів в каструлю з супом.

05

Влити в каструлю томатний сік. Додати спеції. Після закипання варити 5 хвилин. Додати лимонний сік, за смаком додати сіль і перець.

06

Перед подачею збити яйця, влити в суп. Варити ще 5 хвилин під кришкою.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Томатний суп із морепродуктів – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua