Томатний сорбет із м'ятою - Image

Томатний сорбет із м'ятою

Number of servings: 4Cooking time: 45 minDifficulty: EasyMeal: Dinner

У спекотні літні дні ідеальна така страва, як сорбет. Він являє собою холодний десерт, особливий вид морозива. Найчастіше його готують із фруктів і ягід. У цьому ж рецепті пропонується приготувати сорбет із помідорів. Томатний сорбет, безумовно, сподобається прихильникам здорового харчування. Він готується з натуральних овочів з додаванням лимонного соку, невеликої кількості цукру і томатної пасти. Такий сорбет в літню спеку освіжить і підніме тонус. Порада: щоб не утворилися крупні кристали льоду, кожну годину при заморожуванні злегка збивайте сорбет виделкою. Готовий сорбет потрібно акуратно покришити і подавати в стаканчиках, при бажанні надівши на край стаканчика скибочку лимона.

Ingredients

Лимон

2,5 шт.

Цукор тростинний

2 ст. л.

Томатна паста

1 ст. л.

Майоран

за смаком

Базилік

за смаком

М'ята свіжа

1 шт.

Цибуля ріпчаста

1 шт.

Помідори

1,5 кг.

Preparation steps

01

Зробити надрізи на помідорах. Залити на 2 хвилини окропом, зняти шкірку. Помідори подрібнити. Дрібно нарізати цибулю.

02

У каструлі змішати помідори, цибулю, м'яту, базилік і майоран, варити на маленькому вогні протягом 30 хвилин. Витягнути трави, помідори остудити, подрібнити блендером, перекласти в ємність для морозильної камери холодильника.

03

Додати лимонний сік і томатну пасту, всипати цукор. Покласти в холодильник мінімум на 4 години.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Томатний сорбет із м'ятою – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua