Теплі мариновані оливки по-французьки - Image

Теплі мариновані оливки по-французьки

Number of servings: 4Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Теплі мариновані оливки – надзвичайно смачна запуска, що прийшла до нас із Франції. Достаток смаків і запахів. Ароматний маринад, основу якого складає винний оцет, часникова і оливкова олії, а також запашні прянощі і спеції, робить страву насиченою і гармонійною, а оливки – ніжними і соковитими. Оливки можете подавати на стіл, не розігріваючи, однак, в теплому вигляді вони стають більш м'якими і мають яскравий смак, оскільки під дією високої температури активуються всі запахи і аромати, які «заснули». Подавати страву без маринаду, витягши шумівкою оливки з миски.

Ingredients for the recipe

Garlic
119.90 - 289.00

Garlic

per 1 kg

Ingredients

Garlic

2 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

120 мл.

Ergon White Wine Vinegar 250ml

100 мл.

Shallots 250g

1 шт.

ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g

1 ст. л.

Pershyj Rjad Fragrant Peas Black Pepper 20g

0,25 ч. л.

Badia Cinnamon Sticks 14.2g

1 шт.

Bay Leaf

1 шт.

Auchan Lemon Zest in Jar 45g

1,5 ст. л.

Banka Spetsiy Orange Zest 90g

1,5 ст. л.

Losada Gordal Green Olives

340 г.

Preparation steps

01

Налити в розігріту сковороду 2 ст. л. оливкової олії, покласти тонко нарізаний часник, обсмажувати протягом 30 секунд. Після, перекласти часник в миску, залишивши олію.

02

Довести до кипіння 50 мл. оцту в каструлі разом із тонко нарізаною цибулею-шалот і коричневим цукром, варити 4 хвилини, при цьому постійно помішувати суміш, об'єм повинен зменшитися до 1 ст. л.

03

У каструлю додати часник, часникову олію, залишки оливкової олії та оцту, лавровий лист, цедру апельсина та лимона, а також оливки, всю цю суміш довести до кипіння. Після, викласти оливки з маринадом в миску, остудити. Залишити на добу маринуватися. Перед подачею трохи підігріти.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min