
Свинина запечена під шубою з перців і помідорів
Запропонований варіант запікання свинини в духовці - смачна, корисна і поживна страва, що містить в собі і м'ясо, і овочевий гарнір, тобто повноцінна "друга страва". І вона, звичайно, стане кульмінацією обіду. Виглядає приготована страва дуже апетитно. Свинина під овочевою "шубою" з додаванням натертого сиру виходить дуже соковитою і ароматною. Порада: спочатку можна накрити форму фольгою приблизно на 20 хвилин, а потім відкрити, щоб утворилася апетитна скоринка.
Ingredients
Свинина
500 г.
Картопля
7 шт.
Перець болгарський
1 шт.
Помідори
1 шт.
Цибуля ріпчаста
1 шт.
Олія рослинна
1 ст. л.
Сир
за смаком
Майонез
100 мл.
Preparation steps
01
Картоплю нарізати кружечками. Цибулю, перець і помідори нарізати кільцями.
02
Нарізати м'ясо соломкою. Деко змастити олією, викласти шарами овочі і м'ясо. Перший шар - картопля, змастити майонезом, другий шар - цибуля, третій - м'ясо.
03
Додати зверху сіль і перець за смаком, змастити майонезом. Верхній шар - перець і помідори, знову змастити майонезом.
04
Посипати все тертим сиром, влити трохи кип'яченої води, поставити в духовку на 50 хвилин на невеликий вогонь. За 2 хвилини до приготування, збільшити вогонь, для появи скоринки.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores