Свинина по-англійськи - Image

Свинина по-англійськи

Number of servings: 4Cooking time: 50 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ще один цікавий варіант приготування свинини. Попередньо обсмажена на салі свинина з рум'яною цибулею гармонійно поєднується в цій страві з часточками яблук. Несподівано, чи не так? Оригінально і дуже смачно! Не пропустіть дуже важливий момент - попереднє пассерування борошна, яке додають у страву. У процесі пасерування в борошні руйнується крохмаль, а вміст розчинних речовин збільшується. При цьому, що теж дуже важливо, притаманні сирому борошну запах і смак зникають. Пасероване борошно не утворює клейкої маси. У запропонованому рецепті борошно пасерують без додавання жиру. Для цього його висипають на сковорідку рівним шаром і смажать, помішуючи, до зміни відтінку.

Ingredients for the recipe

Natural Chops Pork
299.90

Natural Chops Pork

per 1 kg

Ingredients

Natural Chops Pork

450 г.

Farmer Pork Lard

40 г.

Packed Onion from 3kg

80 г.

Top Grade Wheat Flour

20 г.

Meat broth Big spoon 10g

400 мл.

Svit Fruktiv Dried Sliced Red Apples 50g

200 г.

Steamed Rice

200 г.

Salt Egypt

за смаком

Preparation steps

01

Нарізати свинину на середні шматочки, посолити і смажити на салі з додаванням крупно нарізаної цибулі, поки цибуля не стане рум'яною. Посипати м'ясо пассерованним на сухій сковороді борошном, перемішати.

02

Яблука очистити від насіння, нарізати часточками, додати в сковороду, залити бульйоном та прокип'ятити. Окремо відварити рис, який послужить гарніром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min