Свекольник із фетою - Image

Свекольник із фетою

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

У спекотні літні дні дуже затребуваний така різновид перших страв, як холодні супи. Свекольник із фетою - один із таких супів. Кажуть, що свекольник - страва, яку почали готувати ще в 17-му столітті. Це схоже на правду. Цей легкий, малокалорійний охолоджений суп - просто знахідка для тих, хто в спеку шукає заміну традиційним для українців борщам і супам. До того ж, виглядає приготована страва дуже життєрадісно і мальовничо. Овочевий суп з простими, недорогими і головне: корисними інгредієнтами гарантовано сподобається Вашим домашнім.

Ingredients for the recipe

Beetroot
8.90 - 15.00

Beetroot

per 1 kg

Ingredients

Beetroot

5 шт.

Svet Cheese Feta Cheese 45%

150 г.

Celery Root

1 шт.

Pickled Cucumbers

2 шт.

Vitana Vegetable Broth 1.1kg

600 мл.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

5 ст. л.

Kuhne Walnuss & Essig 250ml

2 ст. л.

Vash Tsukor Sugar 10kg

2 ст. л.

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Fresh Greens Mix 100g

за смаком

Preparation steps

01

Вичавити сік із селери і буряків. Видалити пінку.

02

Змішати суміш соків з овочевим бульйоном, додати оцет, цукор, оливкову олію. Гарячий суп посолити і поперчити за смаком. Дати настоятися, потім охолодити.

03

Сир розламати на маленькі шматочки, огірки порізати маленькими кубиками, зелень подрібнити.

04

При подачі вилити холодний суп в тарілку, додавши огірки, сир і зелень.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min