Суп вермішелевий по-аргентинськи - Image

Суп вермішелевий по-аргентинськи

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Кухні різних країн світу пропонують національні рецепти різноманітних супів. Представлений рецепт - просте, дуже смачне і ситне блюдо латиноамериканської кухні. На перший погляд, його складові самі звичні: бульйон, вермішель і овочева заправка. Але головною особливістю процесу приготування є послідовність додавання всіх складових. У цьому рецепті не вермішель кладуть у готовий бульйон, а бульйон додають у вже приготовлену і заправлену овочами вермішель. До того ж відварну вермішель перед додаванням в бульйон прожарюють кілька хвилин на сковороді. Фінальною родзинкою є додавання тертого сиру в готовий суп.

Ingredients for the recipe

Akura Vermicelli from Green Beans 150g
62.90 - 134.00

Akura Vermicelli from Green Beans 150g

150 g

Ingredients

Akura Vermicelli from Green Beans 150g

400 г.

Pink Tomato in Packing

200 г.

Parsley Root

30 г.

Packed Onion from 3kg

50 г.

Homemade Butter

60 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

30 г.

Kotanyi Natural Saffron 12g

за смаком

Salt Egypt

за смаком

Spice Black Pepper Ground

за смаком

Food Studio Chicken Broth 500ml

300 мл.

Preparation steps

01

Вермішель відварити в підсоленій воді. Потім викинути її на друшляк.

02

Помідори залити окропом, потім очистити їх від шкірки.

03

Цибулю, помідори і корінь петрушки нашаткувати. Далі спасерувати їх на вершковому маслі.

04

Після чого додати на сковороду настій шафрану і відварену вермішель. Перемішати і смажити 2-3 хвилини.

05

Потім влити бульйон і довести до кипіння. Заправити за смаком сіллю і чорним перцем.

06

Перед подачею посипати тертим сиром.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Ceviche from European bass

Ceviche from European bass

2

25 min