
Полуничний тірамісу
Що може бути смачніше, ніж цікавий вишуканий десерт, приготовлений своїми руками? А якщо він при цьому виходить не менш смачний, ніж у ресторані? А якщо ще й часу потрібно зовсім небагато, щоб його приготувати? Стільки плюсів в одному рецепті! Щоб трохи внести різноманітність у звичайний рецепт тірамісу, ми пропонуємо зробити його з полуницею. Адже цей фрукт надає свіжості і навіть пікантності страві. А ще, робити такий десерт можна не тільки в пору полуниці, а й навіть взимку. Досить просто заморозити її в холодильнику і використовувати, коли буде зручно. Ось такий нескладний, але дуже смачний рецепт домашнього десерту порадує всіх ваших гостей.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Nashi Vershky UHT Cream 15% 125g
80 г.
KhMZ Sour Cream 20%
50 г.
Strawberries
20 г.
Vinzer Coffee and Tea Maker 1l
200 мл.
Ovostar Liquid Egg Yolk Mix 1kg
1 шт.
Aromiks Cocoa Powder 100g
5 г.
Frapin Cognac 40% 0.7l
20 г.
Aro Powdered Sugar 250g
10 г.
Preparation steps
01
Збити вершки з полуницею до стану крему, додати сметану і ретельно перемішати, але не збивати.
02
Якщо використовуються вершки і свіжа полуниця, обробити їх зануреним блендером, збити отриману масу до стану крему, а потім також змішати зі сметаною.
03
Додати перетертий з цукровою пудрою жовток, перемішати все до однорідної маси. Бісквіт вимочити в розчині кави і коньяку. У форму для тірамісу (в даному випадку склянка) викласти 1 столову ложку крему, потім 1 вимочений в каву бісквіт, далі ½ крему, поверх крему - другий бісквіт, також вимочений у каві і коньяку.
04
Верхнім шаром викласти крем. Тірамісу з полуниці майже готовий! Поставити його в холодильник на кілька годин, потім посипати какао, прикрасити свіжою полуницею.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores