
Стампот
Пропонуємо вам рецепт однієї з традиційних голландських страв. Голландська кухня, як і будь-яка інша, формувалася під впливом кулінарних особливостей багатьох інших країн. У даному рецепті яскраво виражений вплив німецької, австрійської, чеської та бельгійської кухні, а саме любов до м'ясних копчених виробів. У цій страві присутнє досить цікаве поєднання смаків, а саме - пюре, перемішане з листям салату, наповнене ароматом копчених сосисок, адже за рецептом вони варяться разом з картоплею (цей крок краще не пропускати). Пікантності додає страві і концентрований соус із білого сухого вина, в який за смаком можна додати улюблені спеції.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Packed Potatoes
500 г.
Vegitaliya Veganosy Vegan Boiled-Smoked Sausage 300g
350 г.
Vita Verde Bright Lettuce 120g
450 г.
Homemade Butter
10 г.
Giacondi Chardonnay White Dry Wine 11.5% 3l
250 мл.
Chilled Bacon
100 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
20 мл.
Salt Egypt
за смаком
Kotanyi Black Pepper Peas 70g
за смаком
Preparation steps
01
Картоплю помити, очистити, нарізати шматочками, залити водою і додати сіль. Поставити каструлю на вогонь, а коли вода закипить - додати сосиски. Бекон нарізати маленькими кубиками й обсмажити на сковороді.
02
У сковороду вилити вино, уварити його (обсяг повинен зменшитися вдвічі). Додати в картоплю, масло, молоко і зробити пюре. Салат помити, просушити і нарвати руками.
03
У пюре додати салат, добре перемішати. Вино процідити. Сосиску нарізати скибочками. Викласти на тарілку, сосиски полити винним соусом.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores