Салат "Іспанський" - Image

Салат "Іспанський"

Number of servings: 4Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Серед величезного розмаїття іспанських страв особливе місце займають салати. Обід в Іспанії починається саме з салату. Як правило, всі салати іспанської кухні яскраві, соковиті і насичені. «Іспанський» салат або як його називають, салат з печерицями та фетою, можна з повною впевненістю віднести до дієтичної страви. Цей салат не жирний, дуже легкий і оригінальний за своїм складом. Готується салат «Іспанський» швидко і просто. Незвичне в цьому салаті те, що печериці маринуються в розсолі з-під оливок, і завдяки цьому гриби набувають дуже незвичайний смак. Рецепт цього салату відмінно підійде для тих, хто піклується про свою фігуру.

Ingredients for the recipe

Agrolive Pitted Olives 292ml
39.99 - 49.99

Agrolive Pitted Olives 292ml

280 g

Ingredients

Agrolive Pitted Olives 292ml

1 банка

Persha Khvylya Sliced Mushrooms 250g

8 шт.

Leaf Lettuce

1 пучок

Svet Cheese Feta Cheese 45%

100 г.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

2 ст. л.

Preparation steps

01

Гриби промити, обсушити, нарізати тонкими часточками, залити маринадом, злитим з банки з оливками, залишити на 15 хвилин.

02

Оливки нарізати кружечками.

03

Сир розім'яти виделкою.

04

Листя салату порвати руками.

05

Злити маринад з посуду з грибами, змішати всі інгредієнти і заправити готовий салат оливковою олією. Не солити.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Seabass baked in foil

Seabass baked in foil

2

30 min