Соус бiлий - Image

Соус бiлий

Number of servings: 6Cooking time: 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Білий соус - це дивовижний соус. Цей соус може перетворити звичайну страву в неймовірно смачну страву. А будь-який набір інгредієнтів соус може огорнути найніжнішим вершковим смаком. Білий соус був і залишається одним з найбільш популярних в Європі. Навчитися готувати соус нескладно. Найголовніше в цьому процесі - це правильно пасерувати на маслі борошно, розбавляючи його молоком так, щоб соус був густим і однорідним. Соус вийде насиченим, вишуканим і дуже смачним. До речі, на основі такого білого соусу, як ми вам пропонуємо можна готувати різні білі соуси, додаючи різні інгредієнти. Білий соус добре поєднується з вареними і припущеними м'ясними стравами, курчатами, курятиною, котлетами з птиці, дичини і телятини.

Ingredients

Молоко

300 мл.

Вершкове масло

25 г.

Борошно

25 г.

Сiль

за смаком

Перець

за смаком

Preparation steps

01

Розтопити масло і додати борошно.

02

Пасерувати на маленькому вогні.

03

Зняти з вогню і поступово вливати молоко.

04

В кінці додати спеції і довести до кипіння.

05

Варити 3 хвилини.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min

Соус бiлий – a step-by-step recipe with photos Zakaz.ua