
Сметанні мафіни
Поява рецепту ніжних мафінів з різними начинками бере свій початок в Англії в далекому ХVIII столітті. Проте в активний продаж вони увійшли лише в ХХ столітті у зв'язку з швидким зачерствінням. Мафіном вважається ароматна і завжди свіжа випічка, що нагадує за формою кекс, проте більша за розміром. Додавання соковитої журавлини надає мафіну тонкий ягідний аромат, а сметани – ніжний вершковий смак, тому ці смачні ласощі безсумнівно стали улюбленим десертом не тільки серед дітей, а й дорослих. Сметанні мафіни з журавлиною стануть гідною прикрасою Вашого святкового столу.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Dried Cranberries
200 г.
7 Flour 1kg
500 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
200 г.
Homemade Butter
100 г.
KhMZ Sour Cream 20%
150 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
100 мл.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
2 шт.
Dobryk Baking Powder
2 ч. л.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Закип'ятити склянку води і залити цим окропом сушену журавлину. Настояти близько 15 хвилин.
02
Додати борошно, цукор і розпушувач і добре перемішати.
03
До всього цього додати решту продуктів - молоко, сметану, розтоплене масло, яйця і перемішати виделкою до однорідної маси.
04
Форми для випікання мафінів змастити олією і викласти отримане тісто у форми.
05
Форму поставити в духовку, розігріту до 200°С, і випікати близько 25-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores