Листкові пиріжки з сиром і шинкою - Image

Листкові пиріжки з сиром і шинкою

Number of servings: 8Cooking time: 30 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Ароматні листкові пиріжки з сиром і шинкою припадуть до душі всім членам Вашої родини. Адже це досить універсальна страва: слойки можна взяти на роботу, в дорогу або покласти дітям в школу. Пропонований рецепт дуже простий у приготуванні, а витрачений на страву час наближається до мінімуму. При чому, така випічка стане прекрасною альтернативою звичним дріжджовим пиріжкам з різними начинками. Сир під впливом високої температури ніжно розтікається і обволікає шинку, що надає ніжний вершковий аромат випічці.

Ingredients for the recipe

Rud Leaf Frozen Dough
135.90 - 178.80

Rud Leaf Frozen Dough

1 kg

Ingredients

Rud Leaf Frozen Dough

500 г.

Argal York Sandwich Ham

400 г.

Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%

300 г.

Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l

за смаком

Preparation steps

01

Шинку і сир нарізати невеликими скибочками.

02

Тісто розкатати і нарізати прямокутниками.

03

На кожен прямокутник викласти по 1-му шматочку шинки і сиру і зліпити потім пиріжок.

04

Деко змастити олією і викласти на нього пиріжки.

05

Духовку розігріти до 180°С і поставити деко випікатися на 20-25 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min