Свинина шарами - Image

Свинина шарами

Number of servings: 6Cooking time: 1 h 20 minDifficulty: EasyMeal: Lunch

Звичним смаженим або тушкованим м'ясом зараз важко кого-небудь здивувати. Якщо хочете спробувати щось нове й оригінальне – різноманітьте своє меню і приготуйте свинину шарами. Соковита свиняча грудинка, запечена з пряними базиліком, кропом і часником, викличе безсумнівний захват у Ваших рідних. Секрет даного рецепту: важливо витримати під пресом приправлену свинину в холодильнику. Саме тоді грудинка змаринується у власному соку, а також у часнику, яким було попередньо натерте м'ясо, і стане неймовірно ароматною і соковитою.

Ingredients for the recipe

Pork Brisket
215.89 - 239.90

Pork Brisket

per 1 kg

Ingredients

Pork Brisket

1 кг.

Garlic

4 зубчики

Basil in Pot

1 пучок

Dill 70g

1 пучок

Spice Black Pepper Ground

1 ч. л.

Vegeta Natur Seasoning for Pork 20g

1 ч. л.

Salt Egypt

1/3 ч. л.

Salad Sunflower Oil 500ml

2 ст. л.

Preparation steps

01

М'ясо посипати приправою, чорним перцем, посолити. Часник подавити на часникодавці і натерти ним м'ясо.

02

Покласти свинину в миску, накрити кришкою і поставити в холодильник на ніч. Фольгу змастити маслом. Розкласти на фользі половину пучків базиліка та кропу.

03

Зверху викласти м'ясо, а на м'ясо - базилік і кріп.

04

Зверху закрити фольгою. Запікати при 200°C 40 хвилин.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min