
Багатошаровий м'ясний хліб
Народна мудрість свідчить, що хліб вважається благословенною їжею. Цей продукт споконвіку вважається головним на столі у кожної людини. Випекти хліб не так-то складно, більше того, в нього треба вкласти душу - і тоді він вийде ароматним і дуже смачним. Пропонуємо вам спробувати випічку з м'ясом, а саме хліб з м'ясною начинкою. Зі складу інгредієнтів зрозуміло, що буде не просто смачно, а і апетитно. Закусочка вийде те, що треба! Якщо говорити про шари, тобто про начинку, то тут можна підключити в процесі приготування свою фантазію і додати дещо своє, варіацій безліч. М'ясний хліб, без сумнівів, вийде ідеальним!
Ingredients for the recipe
Ingredients
Chilled Pork Minced Meat
300 г.
Beef Forcemeat
300 г.
Packed Potatoes
1 шт.
Cheeseland Gooda Cheese with Mustard Seeds
125 г.
Raisins
жменя
Almond Nuts 150g
жменя
Tse-Yaytse! Chicken Eggs С1 15pcs
1 шт.
Salvest Ketchup 530g
200 мл.
Tsar Khlib Creamy Bread 330g
2 шматка
Khersonskyy Syr Korolivskyy Cheese 45%
100 г.
Vash Tsukor Sugar 10kg
125 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
15 мл.
Salt Egypt
за смаком
Kyivkhlib Kiev Rusks 260g
жменя
Ginger
за смаком
Eco Ground Cinnamon
за смаком
Kamis Black Pepper Pea Spices
за смаком
Milk 2.5% 900g
250 мл.
Preparation steps
01
Узяти глибоку посудину помістити в неї свинячий і яловичий фарш. До них додати 1 натерту картоплю, півсклянки гірчиці зернами, сухарів, родзинок і горіхів. Ретельно перемішати і вбити одно яйце. Підсипати імбир, корицю, мускатний горіх і гострий кетчуп. Потім все посолити, поперчити і гарненько перемішати.
02
Для начинки: розмочити два шматочки білого хліба в молоці. Віджати його і додати до нього тертий сир (чеддер), і посолити.
03
Узяти деко і шматочок фольги. Змастити деко олією і викласти на нього половину фаршу, а половину помістити на фольгу. Повинні вийти дві великі овальні котлети.
04
Потім вже приготовану начинку викласти по центру на фарш, а іншою половиною (та що на фользі) накрити зверху. Посередині можна зробити пальцями дірки (вони не дозволять страві потріскатися). Полити олією і запікати в розігрітій до 180ºС духовці 40 хвилин.
05
Завершальним етапом стане приготування глазурі. Для цього: змішати в каструлі кетчуп, пів склянки коричневого цукру і дати цій суміші уваритися. Полити готовою глазур'ю випечений хліб і відправити ще запікатися хвилин на 15.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores