
Вершковий сир з гарбузом і яблуками
Вершковий сир з гарбузом і яблуками – вишукана закуска для любителів витончених смаків. До того ж, рецепт простий і легкий у приготуванні. У запропонованій страві замість пюре з відварного гарбуза можна використовувати консервоване гарбузове пюре без цукру. Урізноманітніть рецепт і додайте кленовий сироп, після чого страва заграє смаковими нотками ніжної карамелі. Якщо Ви вирішили прикрасити дану страву не запеченими, а свіжими яблуками, наріжте їх тонкими дольками-слайсами, попередньо забравши кісточки, і посипте зверху корицею.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Saint Andre Creme Cheese 200g
3,5 ст. л.
ATA Sugar Brown Portion Stick 100x5g
1,5 ст. л.
Hokkaido Pumpkin
100 г.
Spice Cinnamon Ground
за смаком
Sergio Red Apples Dried Rings 150g
4 шт.
Preparation steps
01
Відварити гарбуз, остудити, перекласти в чашу блендера, подрібнити до стану пюре.
02
Додати в блендер до гарбузового пюре вершковий сир, цукор і корицю. Подрібнити. Перекласти суміш у миску, поставити в холодне місце.
03
Яблука очистити, нарізати середніми шматочками, запекти в духовці.
04
Подавати сир із печеними яблуками (при бажанні можна зі свіжими).
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores