Солодкий кабачковий хліб - Image

Солодкий кабачковий хліб

Number of servings: 4Cooking time: 1 h 30 minDifficulty: MediumMeal: Lunch

Кабачковий хліб виходить дуже смачним, красивим і м'яким. Рецепт дуже простий. Усі любителі кабачків належним чином оцінять його. Однією з головних особливостей цього рецепту є використання при приготуванні по максимуму органічних компонентів. Відсутність дріжджів в тісті - ще одне підтвердження користі кабачкового хліба. Кориця, ваніль і мускатний горіх надають йому приголомшливий аромат. Такий хліб можна випікати про запас. Для цього після повного охолодження його поміщають для заморозки в холодильник і згодом отримують задоволення від вживання кабачкових хлібців.

Ingredients for the recipe

Chicken Egg C0 1pc
4.80 - 5.00

Chicken Egg C0 1pc

50 g

Ingredients

Chicken Egg C0 1pc

3 шт.

BONO Sicilia Extra Virgin Olive Oil 250ml

200 мл.

Vash Tsukor Sugar 10kg

350 г.

Zucchini

400 г.

Carmencita Vanilla Extract 150ml

2 ч. л.

Top Grade Wheat Flour

600 г.

Spice Cinnamon Ground

3 ч. л.

Spice Nutmeg Ground

5 г.

Baking Soda 500g

1 ч. л.

Dobryk Baking Powder

0,5 ч. л.

Salt Egypt

1 ч. л.

Walnut

100 г.

Preparation steps

01

Духовку розігріти до 180°C. Змастити форму для випікання маслом, присипати борошном.

02

У мисці збити яйця, влити оливкову олію, додати цукор, ваніль і натерті цукіні.

03

Окремо змішати борошно, корицю, мускатний горіх, соду, сіль і розпушувач, додати подрібнені волоські горіхи.

04

Змішати обидві суміші в одну, ретельно перемішати. Після чого викласти тісто в підготовлену форму.

05

Поставити в духовку на 60-70 хвилин, випікати до готовності.

Where to order ingredients

Select the required ingredients in one of the stores

Similar recipes

Royal champignon cream soup

Royal champignon cream soup

2

20 min