
Солодка рисова запіканка з кисломолчним сиром і яблуками
Побалуйте себе не тільки смачним, але і корисним сніданком. Пропонуємо Вам рецепт солодкої рисової запіканки з кисломолочним сиром і яблуками. Приготовану страву можна подавати як в гарячому, так і в холодному вигляді. Запіканка виходить дуже ситною, тому з легкістю може замінити комплексний сніданок. Присипати сотейник можна не тільки панірувальними сухарями, а й перемолотим пісочним печивом. Сир, протертий через сито, надає запіканці м'який молочний смак, а саму масу робить однорідною, без грудочок. Якщо ж Ви хочете повною мірою відчути в запіканці смак кисломолочного сиру – не потрібно протирати його через сито.
Ingredients for the recipe
Ingredients
Bilo Low-fat Curd 180g
200 г.
Steamed Rice
200 г.
Nashe Moloko UHT Milk 3.2% 950g
2 склянки
Vash Tsukor Sugar 10kg
3 ст. л.
Vid Dobroyi Kurky Formula Zdorovya Сhicken Eggs С0 10pcs
3 шт.
Raisins
80 г.
Ferma Sour Cream 15% 300g
1 ст. л.
Cykoria Breadcrumbs 200g
30 г.
Tsarska Oliia Refined Sunflower Oil 0.5l
за смаком
Preparation steps
01
Рис відварити в «половинному молоці» (молоко розбавляється водою наполовину).
02
Родзинки промити і обшпарити окропом.
03
2 яйця вінчиком збити з цукром.
04
Через сито протерти сир.
05
Яблука почистити і нарізати скибочками.
06
Відварений рис охолодити і з'єднати з яєчно-цукровою сумішшю, родзинками, яблуком і добре вимішати.
07
Змастити сотейник соняшниковою олією, присипати товченими сухарями і помістити в нього отриману суміш.
08
Щоб вийшла гарна скоринка, жовтком, змішаним зі сметаною, змастити поверхню майбутньої запіканки.
09
Запіканку випікати в духовці, нагрітій до 220°C 20-30 хвилин.
Where to order ingredients
Select the required ingredients in one of the stores